O NAMA

Uspeh svakog odnosa temelji se na poštenju, otvorenoj komunikaciji i integritetu. Odnosi ostvareni u završnim građevinskim radovima izgrađeni su upravo na toj osnovi.


Lepe stvari koje pravimo u partnerstvu sa našim klijentima, arhitektama i dizajnerima enterijera su rezultat saradnje, agilnosti i radu na zajedničkoj viziji.


Mi smo potpuno kvalifikovani i posvećeni, i uživamo u procesu stvaranja od prvog sastanka do završetka projekta. Naš fokus je uvek na većoj slici, kako bi vizije naših klijenata postale stvarnost. Naši napori se ogledaju u detaljima, nijedan nije suviše mali i svima je posvećena pažnja koju zaslužuju.


Naš uspeh se ne meri brojem završenih projekata, već preporukama koje dele naši klijenti. Njihovo uvažavanje naših napora, praktičnog pristupa, kreativnih rešenja, visokih standarda kvaliteta i poštovanje njihovog prostora su naša najveća dostignuća.Osnovne preporuke

Renoviranje vašeg stana može biti dugotrajno i skupo. Krajnji rezultat je u tome što kada završite, dobićete prostor koji volite ili veću finansijsku vrednost vašeg doma.

Ali, da li je stil ili prodaja vaš glavni motivator? Evo nekoliko preporuka o tome kako spojiti prijatno i korisno.

  1. Uradite to kako treba! Ne znate šta da radite? Unajmite pouzdane profesionalce sa dokazivim referencama da urade posao. Kriva stolarija ili loše postavljene pločice će biti veći problem nego razlike u ukusu.
  2. Investirajte u kvalitetni enterijer i uređaje. Kvalitet nikada ne izlazi iz mode.
  3. Razmislite o svojim komšijama. U kojoj oblasti i zgradi živite? Moderan ili tradicionalan stil? Izbor najboljih aparata i završnih obrada koje možete priuštiti je veliko pravilo, osim ako uvezena italijanska pločica i veoma skupa kuhinja ne naprave vaš prostor daleko najboljim stambenim prostorom u okolini. Ako vaše renoviranje značajno nadmašuje vrednost ostalih domova u okolini, manji je prostor za zaradu.
  4. Pravite dom zauvek za sebe ili za neki naredni period? Što duže planirate da ostanete u svom stambenom prostoru, možete urediti svoj dom po vašem ukusu, a ostaviti po strani prodajnu vrednost.
  5. Da, vaš dom je najverovatnije vaša najveća investicija, tako da je renoviranje odlična finansijska odluka. Ali vi ste osoba koja mora proći kroz proces obnove, tako da je bolje da vam se sviđa konačan proizvod. Nemojte se suzdržavati da istražujete primere budućeg dizajna, kao ni da tražite savet. Najbolje je naći udoban balans između skupe i lepe investicije.